Follow by Email

Wednesday, 25 April 2012

Dey Saman La!!!!!!!!




Dato Nallakarupan dulu tokey judi Magnum ... aku pun bukannya tahu sangat pun. Pernah masok dalam kerana masa Anwar dekat 2 nak masok .  Tapi pasai apa dia nak sokong Barisan Nasional.  Nalla nak duit ka?   Rasanya dia punya duit melambak2 .. Kalau dia nak duit dulu masa dia jadi tokey Magnum  .. masa Anwar nak bertanding timbalan Presiden UMNO ... aku ada dengan ...sapa sapa nak duit hampa boleh minta Anwar untuk kowteam dengan Nalla bagi nombor naik... Tapi syarat dia jgn beli kat magnum kena beli kat tempat haram.  Anwar boleh kasi naik.. kerana Nalla tu best prend dia ...
Rupanya la ni baru nampak... Anwar memang best dgn Nallakarupan.   Boleh main tenis sama sama .. tak kira siang ka malam... tapi aku pernah sembang sat dgn Dato Nalla .. Datok ada main Penis dengan dia .tak...Datuk Nalla kata Cit... apala mana ada itu macam.
Datok Nalla rekemen Anwar suruh saman lebih sikit 500 juta tapi Anwar berani takat 100 juta jer...Pasai Datok Nalla dah bukak dia punya lubang pasai homo....Ni Nalla bawak keluak lagi cerita makan ice cream. Samsidar.... Saman ker tak ni.?.....  Aku pun dah letih dengak cerita camni... sebab tu la dah lama aku malaih nak tulis... Tapi aku sayang UMNO ..... aku tengok muka org tu pun terok sgt .. bukan pasai apa ... dah kaya raya.. kalau org tak bagi jadi PM apa salah... apa hebat sangat jadi PM pun... kerana nak jadi PM macam 2 benda keluak .. sokong habis yg yahudi /Israel ......nak apa la gamaknya