Follow by Email

Monday, 28 May 2012

KERAJAAN PERPADUAN YANG MERAPU





Pemimpin Pakatan Rakyat mengeluarkan kenyataan yg ditandatangani oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim (PKR), Datuk Seri Abdul Hadi Awang (PAS) dan Lim Kit Siang (DAP)  menolak bulat-bulat idea penubuhan Kerajaan Perpaduan UMNO & PAS.

Pakatan menyifatkan idea itu sebagai fitnah dan tohmahan jahat serta disifatkan tindakan terdesak UMNO untuk menggugat kekuatan pakatan pembangkang. Sedangkan idea penubuhan Kerajaan Perpaduan mula diutarakan oleh Datuk Seri Abdul Hadi Awang kepada UMNO.

Idea penubuhan Kerajaan Perpaduan disambut baik oleh UMNO namun sebaliknya ada di antara ahli PAS tidak berminat dengan idea tersebut termasuklah Datuk Nik Aziz Nik Mat yang membangkang sekeras-kerasnya idea Presiden PAS M'sia.

Pada pendapat anda semua, adakah PAS benar-benar ikhlas mewujudkan Kerajaan Perpaduan dengan UMNO sebelum perbincangan dan keputusan pemimpin Pakatan Rakyat dikeluarkan semalam?

Dan,

Adakah tindakan PAS ingin mewujudkan Kerajaan Perpaduan bersama UMNO disebabkan rasa kecewa dengan PKR & DAP yg dilihat tidak sehaluan dengan prinsip perjuangan asal Pakatan spt dilaungkan sebelum pilihanraya 12 lepas?

 Tetapi apa bila kita perhatikan sesaorang yang ingin berbincang semestinya dia tak akan meletakan syarat terlebih dahulu sebelum berbincang...MELAINKAN ORANG YANG TAK NAK BERBINCANG...   UMNO lah yang terbaik


                                                            

                                        Bersama Barisan Nasional..........

                                                          

                                                    HIDUP UMNO.

Thursday, 10 May 2012

Kurang ajaqnya jenih Cina Nameewee



Kurang ajaq sungguh cina namiwee  ni.....Tapi dia boleh pulakdiampunkan hari tu lagu negara ku .. agama Islam TNB ... tapi untung duaa ada pulak org pi sposer ia punya  nasik lemak  kopi o........ baguih sangat ka?   
Jalang siam ni pandai ka cakap mcam tu kalau dia tak ajaq.....Nazri     ... pikiaq habih..2   walaupun aku tak pernah mengundi hang... tetapi kerana undi aku sedikit membantu untuk BN berkuasa ... kalau tak hang tak rasa jadi menteri.........

 Namiwee senang nak pi jumpa  hang buat perangei mcm tu.....tambah sakit hati bila puak bersih ngada 2 lagi
Perati la habih wei perangai depa ni... kalau nak bawak pi jumpa menteri... apa kata org. yang sokong....

Monday, 7 May 2012

Jahatnya UMNO memfitnah Azmi.. bagi Rasuah Emak dier

Nampaknya sekali lagi negara kita dikejutkan dengan berita hangat skandal seks terbaru melibatkan Azmin Ali dengan seorang wanita. Satu babak dilakukan di kawasan seakan-akan ruang tamu manakala satu lagi dirakam di dalan tandas.

Aksi 'oral seks' ini dipercayai dirakam oleh 'hidden camera system' berteknologi tinggi kerana resolusi pada gambar yang dipaparkan amat cerah. Apapun, skandal terbaru ini sekali lagi boleh dijadikan senjata dan modal untuk menyerang pakatan rakyat habis habisan.

Gambar ini dibuat secara prinscreen dan sumber asalnya adalah video... 

KD terpaanggil pulak bila ada kawan-kawan pembangkang yang kata jahat sungguh UMNO kerja fitnah orang ... Orang dah muak dengan kes Seks... tapi UMNO bagi gak...Mcm la UMNO tak ada kerja lain dok kelebek barang depa jer...lepaih tu



  





Ada pulak yang biot lagi terok pi  kata UMNO gak yang rasuah emak dia suruh mengaku macam 2 nampak sangat menteliti yang cukup rendah .. Macam la Azmin tu hebat sangat...


Rasuah ker kalau ayaq mata dok meleleh tu.....